Jdi na obsah Jdi na menu
 


8/ 2009 Motoslet žen

Vílanec u Jihlavy

Odjezd z Agipu dle plánu – Máša, já a Láďa (Gabča s Ady ohlásily neúčast). V Boleslavi se k nám přidal nový kámoš Milan na Yamaze Draghstar 650 a vyrazili jsme pod vedením Ládi na Nymburk. Ohledně počasí byla splněna naše objednávka na 100%, zářilo slunce a po desáté se začalo i oteplovat. Cesta ubíhala dle plánu. Jen jsme  upřednostnili oběd před tankováním, které bylo posunuto ke  Skuhrovu.

Tato pumpa se nám vryla trošku do paměti. V křoví se totiž mihla značka pumpy a hned za ní křižovatka s pumpou – no a zahnout už stačili jen chlapi (čili první a poslední jezdec). Tak jsme si s Mášou nejprve obhlídly situaci zvrchu, ať víme do čeho jdem a teprve pak jely dotankovat. Po nakrmení nádrží jsme se seřadili za pumpou. Láďa netušíc, že plníme pitný režim, okamžitě odjel a  pak zhora udiveně pohlížel na  „své odpočívající poddané“.

Cestou nás taky pozlobil jeden z kruháčů a tak abychom ho lépe pochopily,  naše čtyři stroje jej způsobně obkroužily hned dvakrát. Pak už jsme bez dalších překážek dorazili do cíle. Program připravený, zábava veselá, občerstvení hojné, účast slušná, trička bezvadná – organizace dobrá. (Záwist si za přípravu zaslouží velkou jedničku). Znaveni zážitky jsme se odebrali po půlnoci na lože - tedy až na Milana. Ten  svůj vstup k ránu, (ale ještě potmě), korunoval důležitým oznámením: „...já nejsem zloděj“. Měl štěstí - jelikož rychle zalehnul, nebylo koho praštit... V neděli ráno jsme se odpočaté a posílené snídaní, vrhly do  nelítostného souboje v biliáru s Láďou a nakonec ho i porazily. Po zjištění, že pokoj měl už být dávno opuštěn, jsme oživili Milana a vrhli se na balení. A tak pár minut po desáté jsme se vydali směrem k Liberci.

Cesta uběhla v klidu, jen náhodný divák by se asi pozastavil nad rituálem naší party u již zmíněné pumpy. Tentokrát jsme všichni čtyři bez zájmu projeli okolo stojanů až dozadu. Nejmenovaný člen opustil svůj stroj a prchal do objektu. Pak rychlé kolečko okolo objektu… á zase dovnitř… á ven… á konečně bingo… (tedy WC)… a šťastný návrat k mašině. V nedalekém MOTORESTU jsme si dali opravdu, ale opravdu  veselý oběd. Potom už jen rozlučková káva u Milana a poslední občerstvení na oblíbeném Sychrově. A to je pro dnešek konec přátelé – najeli jsme cca 450 veselých kilásků.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

13.6.2009  sraz v 8.00 hod.  - benzínová pumpa AGIP

  • 0 km     8.15 hod. – odjezd směr Mladá Boleslav po dálnici (R35 a R10

 

 

  • 50 km   9.15 hod. – zastávka na Benzině za Ml. Boleslaví  (15 min. pauza pro připojení dalších členů skupiny - 9.30 odjezd po dálnici a na odbočce vpravo směr Nymburk sjedeme z dálnice kterou podjedeme pokračujeme odtud až do cíle po silnici č. 38
  • 28 km   10.00 hod. Nymburk  č.38
  • 26 km   10.30 hod. Kolín č. 38
  • 20 km   11.00 hod. Čáslav č. 38 (pumpa Shell – tankování po 120 km a oběd)

            12.30 hod. odjezd

  • 39 km   13.15 hod. Havlíčkův Brod č. 38
  • 26 km   13.45 hod. Jihlava (na výjezdu Benzina  = dotankování) č. 38  (ve Vílanci za hřbitovem odbočujeme vpravo, projíždíme okolo pošty a městského úřadu směrem na obec LOUČKY )
  • 8 km   14.00 hod. cíl vyjížďky - Hotelmlýn Vílanec u Jihlavy z č. 38

Trasa celkem 197 km       plánovaný čas celkem s přestávkami  5.45 min.

Odjezd domů  14.6.2009 okolo 11.00 hod. – stejná trasa.

 

Náhledy fotografií ze složky Motoslet žen Jihlava